Singapore
Nederland
Deutschland
The Philippines
Croatia

Nederland

English version

Bemanning

HomeCountriesNetherlands-body-A-1-Pic 140320.

Cuneus Netherlands bemiddelt tussen rederijen / scheepseigenaren en de Cuneus bedrijven in het buitenland die bemanningsleden uitzenden en detacheren. Door het internationale netwerk kan Cuneus Netherlands de juiste man op de juiste plaats adviseren.

Zorgvuldige selectie

HomeCountriesNetherlands-body-A-2-Pic 140325.

Als onderdeel van de Cuneus groep kunnen wij garanderen dat er bij de keuze van personeel zorgvuldige selectie wordt toegepast. Uw wensen en de meerjarige ervaring van Cuneus specialisten ter plaatse zorgen voor de beste match. In de selectieprocedure wordt op de volgende punten gelet: Opleiding, Training, Ervaring en Karakter.

Basisvereisten

HomeCountriesNetherlands-body-A-3-Pic2 140325.

Voordat een sollicitant de selectieprocedure ingaat, wordt gecheckt of hij de Engelse taal voldoende machtig is en wordt hij gekeurd door een (verzekerings-) arts, die ter plaatse door Cuneus is aangesteld. Uiteraard wordt er gecheckt of alle benodigde documenten en certificaten geldig zijn.

Goede voorbereiding

HomeCountriesNetherlands-body-A-4-Pic 140325.

Nieuwe bemanningsleden die door Cuneus aan boord worden geplaatst zijn zo goed mogelijk voorbereid op de situatie waarin zij moeten werken. Met name specifieke zaken die van toepassing kunnen zijn zoals het werken in de binnenvaart. Ook culturele verschillen komen daarbij aan bod.

Zeevaart

HomeCountriesNetherlands-body-B-1-Pic 140320

Een belangrijk deel van het Cuneus personeel werkt in de zeevaart. Cuneus Netherlands regelt voor hen de aflossingen, Nederlandse documenten (voor zover vereist) en waar nodig Europese keuringen. Als Nederlandse reder kunt u bij Cuneus Netherlands terecht voor meer informatie.

MLC 2006

HomeCountriesNetherlands-body-B-2-Pic 140325.

In de zeevaart is inmiddels een van de grootste internationale conventies op het gebied van scheepsbemanningen van kracht geworden: MLC 2006. Iedere zee-rederij is inmiddels daarvoor gecertificeerd. Cuneus bedrijven die zich met zeevaart bezighouden zijn ook gecertificeerd. Dat betekent dat de zeescheepvaart een grote stap heeft gezet in het regelen van belangrijke zaken voor de zeemannen (en -vrouwen).

Documentatie

HomeCountriesNetherlands-B-3-Pic 140403.kopie

Een belangrijk onderdeel van MLC 2006 is de documentatie van alle financiële zaken rond uw bemanning. Ook is het helaas zo, dat zo ongeveer elke rederij de MLC 2006 op een andere manier regelt. Standaardisering is er op dit vlak nog niet. Cuneus heeft de loon- en overige bemanningsadministratie zo geautomatiseerd, dat elke cliënt met een druk op de knop de beschikking kan hebben over alle benodigde digitale documenten.

Zorgeloos aflossen

HomeCountriesNetherlands-C-1-Pic-140403

Een regelmatig terugkerende bezigheid in de scheepvaart is het aflossen van bemanningsleden. Cuneus Netherlands is er in gespecialiseerd. Met name in de zeevaart hebben we te maken met aparte regelingen in verschillende landen. Wel of geen visumplicht; is een Schengen visum nodig; wordt het op de luchthaven geregeld? Cuneus Netherlands is de logistieke specialist, waardoor uw Cuneus bemanning zonder zorgen wordt afgelost.

Logistiek

HomeCountriesNetherlands-C-2-Pic-140403

Vervoer hoort bij aflossen. Tussen schip en luchthaven of woonplaats van het bemanningslid. Cuneus Netherlands werkt samen met gerenommeerde reisbureaus, taxibedrijven, hotels en busondernemingen. Daardoor kan Cuneus Netherlands het aflossen goed en tegen lage kosten verzorgen.

Mentaliteit

HomeCountriesNetherlands-body-C-3-Pic 140325.

Wanneer Cuneus Netherlands een aflossing regelt, wordt altijd rekening gehouden met twee belangrijke zaken: het financiële belang van de cliënt en de correcte behandeling van het bemanningslid. Dat doen wij uit welbegrepen eigenbelang: tevreden klanten en tevreden personeel brengen op de lange duur het meeste voordeel voor Cuneus zelf.

Contactgegevens

Cuneus Netherlands
Bohrweg 1
3208 KP Spijkenisse

E-mail: info-nl@cuneuscrew.eu
Telefoon: 0181-712314

Goed geregeld

HomeCountriesNetherlands-body-D-1-Pic 140320

Administratieve verplichtingen worden steeds zwaarder lijkt het wel. Niet als u met Cuneus zaken doet. De expertise van Cuneus Netherlands op dit gebied zorgt ervoor dat uw personeel altijd de juiste en geldige papieren heeft.

Internationaal georiënteerd

HomeCountriesNetherlands-body-D-2-Pic 140325.

Als geen ander zijn wij in de Cuneus groep ons er van bewust dat wat in Nederland gewoon of gebruikelijk is, in het buitenland misschien wel ongewoon of raar is. Daarom worden de papieren, certificaten en verklaringen van ons buitenlands personeel steeds weer onderzocht op juistheid en geldigheid. Cuneus Netherlands houdt zich ook steeds op de hoogte van veranderingen, zodat personeel van Cuneus op tijd wordt bijgeschoold.

Wifi-router in voorwoning

DSC5773_Web_1000x464

Cuneus Netherlands stelt aan haar klanten een Wifi-router ter beschikking om in de voorwoning te plaatsen. Ons personeel kan zodoende eenvoudig met de van Cuneus gekregen tablet op internet wanneer ze een internet abonnement hebben genomen.